Dahi pedaqoq

N.NəsrullayevHəndəsə və Cəbr kafedrasının bütün əməkdaşları kafedranın dosenti Nüyvər Nəsrullayevi doğum günü münasibətilə ürəkdən təbrik edir. Bu günlərdə Nüvər müəllim Universitetin Elmi Şurasının qərarı ilə Universitetin “Fəxri Professoru” adına layiq görülmüşdür. Bu kafedra əməkdaşlarının sevincinə yeni sevinc qatmışdır. Nüvər müəllim özünün savadı, davranışı, yüksək pedaqoji keyfiyyətləri ilə həmişə nümunə olmuşdur. Bir ağsaqqal kimi onun məsləhət və tövsiyələrindən bütün kafedra əməkdaşları həmişə yararlanmışlar və bu gün də yararlanırlar.

Nüyvər müəllim, 78-ci Baharınız və

fəxri adınız mübarək olsun!

2 comments on “Dahi pedaqoq”

1. Gülmira Cavabla

Əziz Nüyvər müəllim! Sizi bu şərəfli ad almağınızı təbrik edirəm. Sizə can sağlığı, uzun ömür, işlərinizdə uğurlar diləyirəm. Hörmətlə kecmiş tələbəniz Gülmira.

2. Afgan Aslanov Cavabla

Me de Nüver müellimi 78 yaşı münasibetiyle tebrik eliyirem. Ona üzün ömür can sağlığı ve yeni yeni elmi-pedagoji uğurlar arzulayıram. Indiye qeder heyatta qazandığımız uğurların arxasında Nüver müellim ve onun kimi çox qiymetli müellimlerimiz vardır.
    Nüver müellim kimi müellimim olmakla heqiqeten fexr eliyirem

Hörmetle
    Professor Afgan Aslanov
    Beykent Universiteti, Istanbul, Türkiye