15 SENTYABR BİLİK GÜNÜ

15 sentyabr Azərbaycanda Bilik Günü kimi qeyd olunur. Azərbaycan Respublikasının Prezidenti cənab lham Əliyevin 2004-cü il 21 avqust tarixli fərmanı ilə Azərbaycanın bütün təhsil müəssələrində dərslərin 15 sentyabrdan başlanması qərara alınıb. 15.09.2023-cü il tarixində Gəncə Dövlət Universitetinin II tədris korpusunun qarşısında 15 sentyabr – Bilik günü münasibətilə təntənəli tədbir keçirildi. Tədbiri giriş sözü ilə Universitetin rektoru, professor Yusif Yusibov açaraq, tədbir iştirakçılarını yeni dərs ili münasibəti ilə təbrik edib, Yüksək bal toplayan tələbələrə  tələbə biletlərini təqdim edilib və xatirə şəklilləri  çəkilib. Tədbirdə Riyaziyyat – informatika fakültəsinə yüksək balla qəbul olunan tələbələrə də tələbə biletləri və hədiyyələr təqdim olunmuşdur. Tədbirdən sonra Riyaziyyat – informatika fakültəsinin dekanı dos.O.Hüseynov, dekan müavini N.Bəşirova, dos.T.Məmmədov, S.Neymətova, THT L.Paşayeva, TGT E.Şəmilov 1 kurs tələbələri ilə görüşərək, onları tələbə adına almaları münasibətilə təbrik etmişlər.

Əziz tələbələr və professor müəllim heyəti Bilik gününüz mübarək!