Tələbələrimizin uğurları

2023-cü ilin 11-15 noyabr tarixlərində Bakı Ekspo Mərkəzində Ümummilli Lider Heydər Əliyevin 100 illik yubileyinə həsr olunan 9-cu Beynəlxalq Kitab Sərgisi təşkil olunur. Sərgidə 200-ə yaxın yerli və xarici təşkilatın 90-dan çox tanınmış ədəbiyyat xadiminin iştirakı və 100-dən çox müxtəlif formatda tədbirin təşkili planlaşdırılan tədbirdə Gəncə Dövlət Universitetinin Riyaziyyat və informatika müəllimliyi ixtisasının V kurs tələbəsi Kanan Abbasov “Sondan birinci” adlı romanını kitab sevərlərə təqdim edib.

Roman tələblərin sosial problemlərinə həsr olunur. Kənan Abbasovun “Sondan birinci” romanı gənc nəslin mənəvi dəyərlərinə, müasir dövrün problemlərinə həsr olunur. Gənc müəllifin bu romanı “Mücrü” nəşriyyatı tərəfindən nəfis tərtibatla nəşr olunmuşdur və kitabsevənlərin ixtiyarına verilmişdir.

2023-cü ilin 11-15 noyabr tarixlərində Bakı Ekspo Mərkəzində Ümummilli Lider Heydər Əliyevin 100 illik yubileyinə həsr olunan 9-cu Beynəlxalq Kitab Sərgisi təşkil olunur. Sərgidə 200-ə yaxın yerli və xarici təşkilatın 90-dan çox tanınmış ədəbiyyat xadiminin iştirakı və zz0-dən çox müxtəlif formatda tədbirin təşkili planlaşdırılan tədbirdə Gəncə Dövlət Universitetinin Riyaziyyat və informatika müəllimliyi ixtisasının V kurs tələbəsi Kanan Abbasov “Sondan birinci” adlı romanını kitab sevərlərə təqdim edib.